Veus de l’alliberament

Català   |  Documental, Història  |  53 min. | 2022

Aquesta sèrie documental és una espectacular i íntima sèrie documental que commemora la ruta que va marcar els principals fets de la Segona Guerra Mundial. Aquesta ruta forma una cadena entre les principals regions i països durant l’ofensiva final de les tropes aliades. La sèrie guia l’espectador de la mà d’amfitrions locals (actors, actrius, músics, directors de cinema) que tenen cadascun d’ells un vincle personal i familiar estret amb la Segona Guerra Mundial.

Al llarg dels seus 11 episodis, la sèrie afegeix una visió única a un conflicte que va marcar l’evolució geopolítica mundial del segle XX. A través de cartes i diaris fins ara inèdits dels protagonistes, “Veus de l’alliberament” mostra una emotiva perspectiva íntima, personal i humana mai filmada fins ara. Els presentadors de cada episodi també narren les seves experiències personals, que aporten a l’espectador una perspectiva diferent dels fets. Una producció cuidada, exquisida i emotiva, que no només se centra en l’epopeia de l’exèrcit alliberador, sinó que també explora el punt de vista de la població civil, de la resistència, dels col·laboracionistes i fins i tot de l’enemic.

La sèrie està rodada als mateixos llocs on van ocórrer els principals fets de la campanya militar; des del Dia D fins a l’operació Market Garden o la batalla de l’estuari del Scheldt. Espectaculars imatges d’arxiu es complementen amb imatges úniques i exclusives rodades en l’actualitat als mateixos llocs on tot va ocórrer.

“Veus de l’alliberament” pretén donar veu a tot tipus de persones amb diferents punts de vista i arrels, amb la finalitat d’aportar diferents perspectives sobre el que sentien els qui van viure, lluitar i, en el millor dels casos, sobreviure a la Segona Guerra Mundial.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge