Veterinaris

Català   |  Documental  |  30 min. | 973728000

Veterinaris” és un programa sobre les relacions entre els animals i els seus propietaris. Un espai per a tota la família amb històries a vegades tristes i a vegades divertides. Sempre amb les bèsties i la gent que se les estima com a protagonistes.

En aquesta nova temporada es podran viure de molt a prop un munt d’històries emocionants. Se’n veuran unes quantes de protagonitzades per animalons clàssics, com ara gats, gossos i ocells, però també es tindrà una bona ració d’animals ben poc domèstics: poltres salvatges, tortugues mossegadores o micos en perill d’extinció, entre d’altres. Els espectadors coneixeran el Pepe, per exemple, un gat que es llepa d’una manera tan obsessiva que s’està quedant sense pèl; també seguiran un grup de voluntaris que rescaten cobais i conills abandonats en una rotonda de Tarragona, després els curen i els busquen una casa que els adoptin. I es viurà el trasllat de 30 cèrvols a una instal·lació provisional del Zoo de Barcelona i també es donarà la benvinguda al Racky, un mascle de mangabei que després d’una bona adaptació té el seu primer fillet català.

Un cop més “Veterinaris” s’ha trobat i ha seguit de molt a prop casos molt difícils que han posat a prova els especialistes de la sèrie. En aquesta temporada es veuran ressonàncies magnètiques, cirurgies molt aparatoses i fins i tot un trasplantament amb pell artificial. Com el cas de l’Inka, una gossa que té una ferida molt grossa i molt infectada. L’única solució és fer-li un sofisticadíssim trasplantament amb pell artificial creada a partir de les seves cèl·lules. També es veurà com el Xavi i el Javi de la clínica Exòtics suen de valent per arreglar la pota al Zorro, un conill paracaigudista. I també com el Pere se les empesca per fer una radiografia a la Júlia, una euga amb tos crònica, sense cap mena de sedació. I tot amb un objectiu: fer el que calgui perquè l’animal torni a estar bé.

Aquesta novena temporada de “Veterinaris” s’ha gravat a les clíniques habitual com Ars i Exòtics, a Barcelona; Canis, a Girona, i Assistència Veterinària, a Vic. I s’han seguit casos a les clíniques Bofarull, a Tarragona, i Mendieta, a Palamós. Però també s’han incorporat nous veterinaris, com ara l’especialista en equins, Pere Espinal, o els professionals de les clíniques Vets de Sabadell i de l’Hospital Veterinari de Catalunya, a Igualada.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge