Ventdelplà

Català   |  Drama  |  60 min. | 2005

Amb “Ventdelplà” TV3 va estrenar a les televisions de l’estat espanyol un nou format d’emissió. Una telenovel·la que té dues entregues consecutives per setmana, dilluns i dimarts, en horari de “prime time”. La sèrie torna amb nous arguments, nous personatges i nous decorats. Al petit món que és “Ventdelplà”, després d’un temps de calma, es preparen nous esdeveniments que et sorprendran. Tornarem a reviure les històries dels protagonistes de la sèrie, a la qual ara s’incorporen tres nous personatges que obriran línies argumentals: el Gabriel Vergès, interpretat per Abel Folk, la Meritxell Creus, a qui dóna vida Laia Martí, i la Raquel Busquets, paper desenvolupat per Marta Solaz.

Recordem que la telenovel·la aborda la història de la Teresa, una dona de 40 anys, casada i amb dos fills que, havent viscut molts anys a la ciutat, de sobte, obligada per les circumstàncies, ha de refer la seva vida al lloc on té les arrels, al poblet d’on, perdent-se en la memòria, és originària la seva família: Ventdelplà. A l’inici s’hi va instal·lar de manera provisional i conflictiva, i, a poc a poc, va anar procurant integrar-s’hi. Fugint d’una situació matrimonial crítica, la protagonista troba nous afectes, nous amics, nous enemics, també nous amors i alguns enigmes per resoldre.

Es tracta d’una sèrie on els sentiments es tracten com són a la vida real, a vegades de forma dramàtica i a vegades amb humor i que promet històries intrigants, apassionades, complexes, plenes de sentiments, de tendresa i de duresa, amb capacitat per sorprendre i commoure l’espectador.

“Ventdelplà” és una telenovel·la de nit, és a dir, adaptada a l’emissió nocturna, que porta el segell de l’equip que, amb “Poble Nou”, va posar en marxa aquest gènere a l’estat espanyol.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge