Un lloro a l’orxateria

Català   |  Documental, Drama  |  80 min. | 2014

El famós barri del Raval, amb els seus carrerons plens d’obscures figures, es troba al mig de Barcelona, al casc antic, a prop de l’aigua. Allà on antigament els pescadors compartien els seus pisos petits i barats amb les famílies treballadores, ara els immigrants de tot el món caracteritzen la zona.

Als carrerons, les perruqueries estan unes al costat de les altres. Cada nacionalitat en té una. Els negocis proveeixen a societats paral·leles i tenen molt poc contacte els uns amb els altres. Qualsevol que hi entra, sembla deixar Espanya a l’esquena per sumergir-se en un lloc ple de rituals familiars i records. Els perruquers van dels seus clients habituals i les seves habilitats gairebé pastorals a parlar constantment de tot i de res, a quedar-se callats mentre toquen amb suavitat i embelleixen els caps i les galtes dels més cansats i esgotats.

El film conta la història de quatre perruqueries del Raval i els seus clients. Quatre càpsules d’un temps estrany amb persones que van deixar les seves cases per trobar-ne una de millor, ara que els espanyols estan a punt de deixar el seu propi país.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge