Tot queda en família

Català   |  Comèdia  |  25 min. | 526867200

Dividida en capítols monotemàtics, “Tot queda en família” és una sèrie que desglossa, capítol a capítol, un compendi irònic d’entranyables errors: discussions inútils, l’excessiva preocupació per l’educació dels fills, les modes exagerades, els reiteratius problemes de parella, l’etern xoc generacional, etc.

Cadascun d’aquests temes es converteix en el leit-motiv i l’obsessió del capítol. Així també, per mitjà de la reiteració, es transformen en paròdia unes situacions que de concepció i tractament no són més que un fidel retrat de la realitat captada gairebé des de l’òptica d’una càmera indiscreta -i la particular visió del director de la sèrie,  Romà Guardiet.

El matrimoni protagonista, Aracel·li Bruch i Josep Minguell, al qual els pares d’ella, Carme Molina i Manuel Lázaro, consideren una mica esbojarrat, ha anat abandonat les actituds més progressives i arrauxades d’anys enrere. Sens dubte, el temps, la vida moderna i també els tres fills, Davida Prats, Laia Puigdengoles i Pol Carulla, amb la seva lucidesa natural, hi tenen gran part de responsabilitat.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge