Tot es mou

Tot es mou

Català   |  Entreteniment  |  200 min. | 2018

“Tot es mou” passa a la franja de matí, de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.50, i ho fa en un plató inspirat en un espai urbà on s’analitzen i debaten totes les qüestions que marquen l’actualitat social, econòmica i cultural del dia.

El programa incorpora cada dia una secció de successos, que comptarà  amb els millors periodistes especialitzats com Carles Quílez, Rebeca Carranco, Míriam  de Saint Germain i Tura Soler.  La cuina i l’alimentació són també un ingredient diari. Amb Carme Ruscalleda, la xef Maria Nicolau i amb la xef pionera de la gastronomia healthy Teresa Carles. I com en tots els menús, no hi falten les postres, que aniran a càrrec de Mònica Jubells i Albert Lorenzo. I per menjar de forma equilibrada, un cop a la setmana, tenim els consells de nutrició de Sandra Sardina i Júlia Farré.

Els esports tanquen la setmana amb la secció de Xavi Torres, que portarà al plató els protagonistes esportius de la setmana per fer una partida de futbolí amb Helena Garcia Melero. També tenim secció de llibres, amb Anna Guitart;  consultori fiscal amb Alejandro Ebrat i consultori legal amb l’advocada Anna Boza; el youtuber Carles Tamayo portaa plató les seves investigacions periodístiques sobre sectes, estafes, etc.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge