Toc de llum

Català   |  Documental  |  3 min. | 2008

De dilluns a divendres, després del “Telenotícies migdia” i durant 3 minuts dirigirem la mirada de l’espectador cap a aquests racons d’informació, cap als personatges que han estat protagonistes i cap als professionals que els han fet possibles.

“Toc de llum” és un centenar de reportatges de diversos formats en els quals s’ensenyarà com s’ha fet la informació durant aquests anys, com ha evolucionat la nostra manera de fer paral·lelament a la marxa de la societat, però també com la nostra televisió, pionera en formats i continguts, ha influït en les persones i en els processos, com s’ha fet història amb el quefer dels professionals del Departament d’Informatius cada dia, amb cada edició del “Telenotícies”, amb cada programa especial, amb cada informatiu setmanal. És alhora una mirada dins i fora dels nostres estudis, passant sempre pels arxius documentals de la cadena.

Cada reportatge està cuidat en la forma i en el contingut. Hem regirat imatges del passat i hem buscat els seus protagonistes que ens expliquen amb veu actual com van viure els moments en què van deixar l’anonimat per una estona i van ser protagonistes, de vegades involuntaris, de les nostres informacions.

Dues dates assenyalades marquen el començament i el final de l’aventura de “Toc de llum”, entre el 23 d’abril i el 24 de setembre, el programa estarà en antena després del “Telenotícies migdia.

Evocar el passat per crear una imatge mental de com pot ser el nostre futur resseguint, com sempre, el que preocupa, ocupa i diverteix la nostra societat, aquesta és la raó de ser de “Toc de llum”.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge