Sol Solet

Català, VC-Balear   |  Entreteniment  |  25 min. | 2011

L’estiu es la temporada de sortir al carrer, de festes i esbarjo. Es l’època de la felicitat a l’infància i de l’esbarjo. Sol solet és un programa variat i divers que fa un retrat de l’estiu a les Illes. Anirem a platges, festes i activitats a l’aire lliure per mostrar el temps de vacances o temps lliures de les persones que viuen aquí o que hi son de visita.

A les platges esbrinarem que hi fan, d’on venen o, per exemple que es el millor de l’estiu. Demanarem a la gent autòctona que ens presenti la platja on som gravant i que ens expliqui el que li agrada més del la platja. També farem preguntes destinades a descobrir l’estil de vida de la persona entrevistada.

A les festes seguirem el ritme de la gent i respectarem, no sent invasius, i mostrarem la dinàmica de l’activitat que gravem. També en aquest cas contactarem amb persones relacionades amb la festa del poble o del barri perquè ens conti que està passant.

Les activitats a l’aire lliure són molt variades a les illes. Des de cursos per adults, festes de l’aigua per nins o concursos de cuina, anirem mostrant la diversitat de les activitats al llarg de l’estiu.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge