Sóc com sóc

Català   |  Comèdia  |  30 min. | 652579200

Carles Ribalta és un “self made man” que amb esforç -i, tot s’ha de dir, l’ajut del seu sogre, Rogelio García (que en pau descansi), amb l’única filla del qual es va casar-, es va convertir en el propietari d’uns gran magatzems a Barcelona i ha assolit un gran nivell econòmic i de prestigi social a Catalunya.

Fins a l’inici de la sèrie, la vida del senyor Ribalta havia transcorregut immersa en el neguit del negoci i les “exigències” domèstiques de la família. Però tot això canvia sensiblement després de quedar-se viudo, quan no té la influència empipadora de la seva dona, de qui li queda una única filla, casada.

En començar la sèrie s’escau el primer aniversari de la seva viudetat i un seguit d’esdeveniments aniran canviant la seva manera metòdica de viure, sense que això afecti gens els seu tarannà, com demostrarà en els tretze episodis que componen la sèrie.

El senyor Ribalta, a cavall entre la feina i la llar, envoltat dels seus col·laboradors més pròxims, familiars i servei domèstic, descobrirà altres facetes de la vida que no són pas treballar, i que unes vegades seran problemes insospitats i d’altres, notòries satisfaccions vivencials.

La sèrie pretén provocar el somriure i determinades sensacions sentimentals dels espectadors, segons que correspongui, mitjançant situacions curioses que formen part de la quotidianitat.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge