Sherlock

Català   |  Comèdia, Crims, Drama, Misteri, Suspens  |  90 min. | 2010

En aquesta nova adaptació de les aventures del personatge creat per Sir Arthur Conan Doyle, en Sherlock Holmes ja no viu a l’època victoriana, sinó al segle XXI, i el seu inseparable company, el doctor John Watson, és un heroi de la guerra de l’Afganistan. El que no varia, però, és l’increïble cervell analític de Sherlock Holmes, que el diferencia de qualsevol altra persona i que li permet solucionar els crims més diversos. I tampoc no canvia el clàssic 221b de Baker Street, a Londres.

En Sherlock i en Watson no poden ser més diferents entre ells, però els girs intel·lectuals d’en Sherlock, units al pragmatisme d’en Watson, forgen ràpidament una aliança indestructible. A través d’emocions, acció i entreteniment, en Sherlock i en Watson naveguen per un laberint de pistes críptiques i assassins letals fins arribar a la veritat.

La sèrie Sherlock arriba amb l’aval de dos dels noms més creatius de la televisió: Mark Gatiss (Doctor Who, The League of Gentlemen) i Steven Moffat (Doctor Who, Jekyll, Coupling).

1
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

1
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge