Salvador Dalí. A la recerca de la immortalitat

Català   |  Documental  |  174 min. | 2021

Salvador Dalí. A la recerca de la immortalitat

Aquesta trilogia, produïda per la Fundació Gala-Salvador Dalí i dirigida per David Pujol, s’acosta a Salvador Dalí d’una manera completament nova, amb una mirada fresca i diferent sobre l’artista, com un intricat trencaclosques que s’ha de construir a poc a poc.

Volem donar als espectadors les claus per entendre millor la complexitat i la naturalesa de Salvador Dalí i per anar més allà del personatge que ell mateix va anar construint. Aquesta trilogia s’endinsa en l’artista i l’home, així com en les geografies que van contribuir a la seva immortalitat, la immortalitat d’un geni.

És un viatge a través de la seva vida, partint de la seva infantesa a Figueres, la seva ciutat natal, el seus estudis a la Residencia de Estudiantes de Madrid on coneix Federico García Lorca i Luis Buñuel, l’estada a París que li permet contactes amb artistes com Miró, Picasso o els components del grup surrealista, la seva descoberta d’Amèrica i el retorn al seu etern paisatge de Portlligat. A destacar la trobada amb Gala, l’amor intens d’una vida, una dona que comprèn el seu talent, les seves obsessions, els seus misteris, que li dona aquell equilibri necessari per convertir-se un artista de fama internacional.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge