Rosa

Català   |  Drama  |  60 min. | 841968000

Rosa” és una producció de Televisió de Catalunya escrita per Josep Maria Benet i Jornet. Una sèrie que reprendrà la història d’alguns dels personatges que van popularitzar la primera telenovel·la produïda per Televisió de Catalunya.

L’argument de la sèrie gira al voltant de la Rosa, una dona soferta, interpretada per Margarida Minguillón. Ara, després del fracàs del seu matrimoni, la Rosa s’ha decidit a refer la seva vida a Manresa, la ciutat on anirà a viure amb els seus fills Anna (Gemma Brió) i Martí (Joaquim Gutiérrez).

A Manresa, la Rosa i la seva filla es faran càrrec d’una llibreria-restaurant, un local propietat d’en Pere (Jordi Serrat) i per al qual el seu nebot (Pep Munné) té els seus propis projectes. En el nou negoci, que permetrà l’Anna seguir vinculada amb el món de la literatura i a la Rosa dedicar-se a les seves especialitats culinàries, les dues dones coneixeran nous personatges.

Un dels clients habitual del local serà l’Alfons Duarte (Emilio Gutiérrez Caba), un notari madrileny que va arribar a Manresa fa deu anys, quan va enviudar. També passaran pel local, esporàdicament, personatges com l’Antonio, la tieta Victòria, el Ferran, la Cristina i la Clàudia.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge