Revolució 4.0

Català   |  Divulgació, Entreteniment, Podcàsting  |  55 min. | 2023

“Revolució 4.0” és l’espai radiofònic de referència de l’emprenedoria i la transformació digital. El programa explica com serà la Catalunya i el món del futur des de la divulgació i l’entreteniment, i inclou moltes novetats sobre emprenedors, empreses emergents, tecnologia, casos de ciberseguretat, economia, sostenibilitat, intel·ligència artificial, nous lideratges, casos d’èxit i com la revolució digital ho transforma tot.

El programa, presentat per la periodista Xantal Llavina, que torna al programa, arriba a la vuitena temporada amb algunes novetats: dues noves “Masterclass”, amb Josep Maria Ganyet sobre intel·ligència artificial i Jordi Sellas sobre cultura digital, que s’afegiran a les del catedràtic d’Economia Santiago Niño-Becerra. Hi haurà dues noves seccions de salut i tecnologia: “Health Hub” amb Eva Rossell i “Impacte positiu” amb Sergio Cortés. I també estrenem “Ciber 4.0”, “Ted Talks” amb professors universitaris i “Revolució treball” amb l’expert Jonathan Escobar. A més, continuen els col·laboradors de sempre: Ricard Castellet i Jordi Pi a “Revolucionats”, Lluís Juncà amb “Catalunya Valley”, Laura Gil amb “Connexions”, “TIC.cat” amb Sergi Marcén, el publicista Jordi Urbea amb “Revolucionant la publicitat”, Núria Aymerich amb “Indústria 4.0” i Fabián Mohedano amb “Nous camins”.

Els eixos principals del “Revolució 4.0″ són l’entrevista a personatges molt rellevants on es parla amb ells de la seva vida digital i emprenedora i totes les seccions de divulgació. Aquesta temporada també estrenem l’”EntreNOvista”, amb un convidat sorpresa un cop al mes que la Xantal Llavina haurà de descobrir a través d’algunes pistes i després entrevistar-lo.

El “Revolució 4.0” celebrarà novament l’entrega dels Premis Emprenedors Digitals 2024, per guardonar els millors emprenedors digitals del país. Podeu escoltar el “Revolució 4.0” de Catalunya Ràdio amb Xantal Llavina i col·laboradors els dissabtes a l’app i al web i els diumenges a l’antena de Catalunya Ràdio, de 22 h a 23 h, i també el programa de dissabte a l’antena a les reemissions de la matinada de diumenge.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge