Quico

Català   |  Comèdia  |  25 min. | 810518400

Quico “el Progre” és un personatge popular creat per José Luis Martín els anys 80. Ara, Quico s’ha fet gran i s’ha convertit en Quico “l’Exprogre” i, el 1992, salta a la pantalla de TV3 per transformar-se en heroi (antiheroi) encarnat per l’actor Ferran Rañé.

“Quico” és una comèdia d’humor i de situació produïda per TV3. Aquesta telecomèdia d’ambient urbà representa un nou repte pel que fa a la producció del gènere, ja que es parteix d’un personatge que ja ha estat construït i editat en tires de còmic.

La sèrie està dirigida per Ricard Reguant i escrita pel creador del personatge de Quico, José Luis Martín, que ha permès la introducció d’un bon nombre d’innovacions argumentals que mantenen l’esperit del personatge, però que n’afecten la mateixa evolució.

Aquesta telecomèdia recrea al llarg de 26 capítols les aventures i sobretot les desventures, tant en l’àmbit personal com laboral, de Quico, un personatge amb passat progressista que treballa de creatiu en una agència multinacional de publicitat, d’uns quaranta anys, divorciat de la Laura, que el visita més sovint del que ell desitjaria, i que té una sogra, la Filo, que viu a casa seva algunes temporades, i que és el contrapunt humorístic del personatge. Quico té dos fills crescudets i, segons ell, són uns desagraïts, la Diana i l’Albert.

Les desventures de Quico es veuran agreujades per un petit detall: Quico no lliga mai, però estem segurs que, quan Quico aparegui a la pantalla de Televisió de Catalunya, ens robarà el cor a tots i tindrà tota l’estima dels teleespectadors.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge