Quart segona

Català   |  Comèdia  |  30 min. | 684720000

L’Eulàlia Padrós i Pi té 45 anys i és soltera de tota la vida. Imbuïda d’una educació que va rebre dels seus avis i els seus pares, és molt recta. Reciclada per l’administració, ara treballa a l’Àrea de Repoblació Truitera Fluvial dels Ruis Truiters.

L’Eulàlia viu prop del  Mercat de Sant Antoni en un “4t 2a”, on ja vivien els seus pares, que un dia en un fatal i estúpid accident, contemplaven l’arribada de Reis d’Orient al Moll de la Fusta, van deixar de respirar… L’Eulàlia va quedar sola i trista en la vida.

Avui, als 45 anys, troba el seu pis massa buit, sobretot de nit. Per això la Roser, una companya seva de feina, li ha aconsellat que llogui les dues habitacions que li sobren. L’Eulàlia decideix penjar un anunci al tauler que hi ha en un passadís de la conselleria. Al cap de pocs dies, ja té dos rellogats: l’un és el senyor Serra júnior, agricultor empordanès, veí de Palau-saverdera. El seu pare, el senyor Serra sènior, vol fer baixar el seu fill Albert perquè faci un curs d’informàtica aplicada a la ramaderia. L’altra és Nati Paz, una joveneta ballarina nascuda a Puerto Lumbreras. Nati és afillada de Sebastià Clot, enginyer agrònom, que és un company entranyable de l’Eulàlia.

L’Eulàlia disposa d’una minyona interina que li fa les feines de la casa. Aquesta minyona és la Quimeta Vinyes i Barral.

El senyor Clot, per l’amistat que té amb l’Eulàlia i la, diguem-ne, “tutoria” que exerceix sobre la Nati, és un assidu visitant del “4t 2a”.

Al cap de poc temps, s’hi afegeix un peculiar agent d’assegurances, que tothom anomena Nacho Vila.

Al llarg dels episodis anirem veient el tarannà de cada un d’aquests personatges i la mútua convivència al “4t 2a”, i hi descobrim que, bàsicament, formen una petita colla de persones netes de cor.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge