Punt de no retorn

Català   |  Divulgació  |  21 min. | 2023

Hem entrat en un Punt de No Retorn per a la humanitat i el planeta?

Des de l’actualitat i amb una narrativa documental, intimista i innovadora, aquesta sèrie de short docs retrata la transformació que el món està vivint. Entrem en aquells conflictes i aquelles històries que es troben en un moment de canvi de paradigma, en un moment en què les decisions que es prenguin ara, poden afectar-nos com a societat d’una manera o altra.

Vivim amb la percepció que som en una transformació irreversible i que, per a bé o per a mal, no sabem on ens portarà. Per intentar saber cap on anem, “Punt de No Retorn” es cola a la vida de persones que ja han vist afectat el seu dia a dia per aquesta nova realitat en transformació. Veiem com s’adapten, com resisteixen o com eviten situacions relacionades amb l’emergència climàtica, noves guerres i aliances geoestratègiques, crisi econòmica i de valors democràtics, populismes, radicalització, noves tecnologies o la irrupció de la intel·ligència artificial.

Sèrie del periodista i documentalista Raül Gallego Abellán, i narrada únicament amb la veu dels protagonistes de cada història.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge