Persona infiltrada

Persona infiltrada

Català   |  Entreteniment  |  55 min. | 2021

“Persona infiltrada” estrena una pista exclusiva per als seguidors a les xarxes socials del programa, que es publica durant l’emissió. Després d’emetre per antena les dues primeres pistes, i pocs minuts abans de tancar les votacions a través de l’app de TV3, els comptes a xarxes del “Persona infiltrada” mostren un vídeo amb la pista extra. La pista descarta dos membres reals de la família per ajudar els seguidors a esclarir qui és la persona infiltrada abans de votar.

Aquesta tercera temporada és la més difícil per a les famílies concursants, ja que només podran mentir o inventar històries si és per encobrir la persona infiltrada. Qualsevol falsedat sense relació amb la persona infiltrada serà assenyalada per la direcció del programa i comunicada al convidat, que podrà utilitzar aquesta informació per elaborar les seves conclusions finals.

El premi de 5.000 euros continua sent el gran reclam final del programa. A cada capítol, família i cara coneguda juguen per veure qui s’emporta els diners. Si guanya la cara coneguda, el premi se sortejarà entre els espectadors que hagin votat i encertat la persona infiltrada. L’humorista Òscar Andreu, la periodista Cristina Puig, l’actriu Sílvia Marsó, el cantant Miki Núñez, la periodista Karmele Marchante, l’actor Toni Albà o el presentador Xavier Graset, entre altres, són uns quants dels noms coneguts que contribueixen a repartir fortuna entre l’audiència.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge