Patates rosses

Català   |  Comèdia  |  10 min. | 2020

“Patates rosses” és una websèrie gamberra i absurda que vol fer humor sobre la realitat que viuen els autors i l’equip real del projecte, un grup de joves que intenten obrir-se camí en el món de l’audiovisual català. Creada, escrita i dirigida per David Villarreal i Joan Saranova, la sèrie va rebre la beca Comunica, convocada per la CCMA, per al foment de la creació i innovació audiovisual. Un treball de final de grau de Comunicació Audiovisual de la UAB, que també hi col·labora. Produïda per Broadcaster Audiovisual Services, SL, bona part de la producció està gravada amb telèfon mòbil i això li dona una frescor característica que es combina amb una notable factura visual i riquesa de plànols.

“Patates rosses” està plantejada com un fals documental, com si es tractés del “making of” d’una pel·lícula eròtica. Té 8 episodis amb una durada aproximada de 6 a 10 minuts. Protagonitzada per Toni Guillemat, Marta Bessa, Ionai Ramírez, Montse Ribadellas i Albert Green, també compta amb “cameos” d’actors com Bruno Oro, Candela Antón o Manel Pinyero.

Un producte fet per joves i per a joves. “Patates rosses” és una producció que segueix el camí d’altres títols creats per TV3 amb una clara vocació digital. En aquest sentit, les plataformes digitals de TV3 i YouTube serà el lloc on s’estrenin simultàniament tots els capítols de la sèrie. Es tracta d’una nova manera de distribució de contingut que posa a l’abast de l’audiència la temporada íntegra des del primer moment per tal de crear una millor experiència d’usuari.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge