Pan Am

VC   |  Drama, Història, Romàntica  |  41 min. | 2011

Benvinguts a l’era del jet. És l’any 1963. La Segona Guerra Mundial i Corea ja són història. Una nova modalitat de guerra, la guerra freda, està en camí. El món està a punt per a una revolució cultural i el canvi es respira arreu.

En aquest món modern, viatjar amb avió representa el cim del luxe, i Pan Am és el gran nom dins el negoci. Els avions són luxosos i plens de glamur, els pilots són estrelles del rock i les hostesses són les dones més desitjades del món. Aquests nois i noies de l’aire no només són guapos, sinó que per representar Pan Am també han de ser educats, cultes i elegants. Estan preparats per dominar qualsevol situació, des d’emergències a bord fins a insinuacions no desitjades, tot sense arrugar-se els uniformes immaculats ni despentinar-se. Aquestes dones prefeministes formen una poderosa germandat, ja que gaudeixen de l’oportunitat excepcional de viatjar fora del país —una situació inimaginable per a la majoria de dones de la seva edat— i d’una de les poques professions que els dóna poder i respecte.

En aquesta cerca individual d’aventures, la tripulació de Pan Am haurà de fer front tant als perills com a les oportunitats mentre compaginen les seves vides, l’amor, les il·lusions i els somnis amb el fet de viatjar per tot el món a glamuroses destinacions internacionals com París, Berlín, Jakarta i Montecarlo. Benvinguts a bord i cordin-se els cinturons… L’aventura ens espera!

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge