Òpera en texans

Català   |  Entreteniment  |  25 min. | 2011

“Òpera en texans” és un programa pensat per als amants de l’òpera, els indecisos, els romàntics, els músics, els atrevits, els que comencen, els que creuen que no estan preparats, els que van sempre al Liceu i els que no hi han anat mai.

El presentador i ànima del programa és Ramon Gener, cantant d’òpera i pianista. Retirat dels escenaris, la passió per la música l’ha portat a començar una nova carrera com a conferenciant i divulgador de l’òpera. Ha fet desenes de conferències on explica les òperes de la manera més entretinguda possible. Els seus coneixements musicals i pianístics fan que tot sembli més fàcil.

El programa s’endinsa en cada òpera per treure’n els aspectes i els moments més interessants, més atractius o més emocionants.

“Òpera en texans” no és un resum de l’òpera ni una classe de música. És un manual d’instruccions per poder entendre l’òpera, una guia de viatge il·lustrada. No és un programa d’entrevistes ni un programa de plató. A cada capítol desmuntem una òpera fins a trobar la manera de fer-la assequible. No cal saber de música, no cal saber d’òpera. Volem traduir el món complex de la música i l’òpera en un idioma comprensible. Senzillament, òpera.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge