Oh! Espanya

Català   |  Comèdia  |  30 min. | 841881600

Després d’haver viatjat junts per Europa, i com que l’experiència va resultar prou satisfactòria, els personatges d’”Oh! Europa” decideixen organitzar ells mateixos un altre viatge prescindint d’agències. El destí: les disset autonomies que conformen l’estat espanyol.

Els turistes lloguen un autocar, fan un fons comú i dissenyen l’itinerari. D’aquesta manera formen una espècie de cooperativa viatgera, autogestionada i una mica utòpica que va evolucionant al llarg del trajecte cap a diferents formes d’organització.

La mateixa autogestió els porta força problemes. Com que fer votacions per decidir el lloc on dormir o el lloc on menjar és massa complicat, nomenen un responsable del viatge. Ben aviat s’organitza una oposició que considera que el dirigent comet irregularitats en l’exercici del seu càrrec, abús de poder i fins i tot detecten símptomes de corrupció.

Durant el viatge es viuen moments de gran tensió, intents de cop d’estat, negociacions, pactes i traïcions. En definitiva, es reprodueixen i se satiritzen els comportaments socials, polítics i econòmics del país, dins del microcosmos d’un autocar.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge