No serà fàcil

Català   |  Documental  |  40 min. | 2015

“No serà fàcil” acompanya la gent en el moment que la seva vida està a punt de fer un tomb. Comparteix els dubtes, les emocions i la incertesa d’una situació que es convertirà en un record que no es perdrà. Acompanyem persones que van a trobar feina quan pensen que ja no se’n sortiran, que lluiten durant dos dies amb 300 aspirants per una plaça a la companyia de dansa contemporània de més prestigi de Dinamarca i vivim el moment en què una persona recupera el 70% de l’audició.

El programa és un mosaic de reptes, fragilitats i incerteses que la vida ens planteja sense manual d’instruccions. Viurem el retrobament d’un pres amb la seva família durant el primer dia de permís penitenciari i acompanyarem la Dolors en els seus últims dies de vida.

“No serà fàcil” és una sèrie de 12 capítols de 40 minuts amb històries creuades. Cada història és diferent però comparteix un verb en comú, un concepte: marxar, enamorar-se, canviar de vida, trobar feina, equivocar-se, viure la diversitat, examinar-se, la solitud, morir.
Cada capítol comença amb un monòleg del Roger, un monòleg en què ell explicarà una experiència personal. Aquesta experiència no té res a veure amb el que després es veurà en el capítol però serveix per avançar el tema.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge