No pot ser!

Català   |  Divulgació  |  36 min. | 2019

“No pot ser!” és un programa de TV3 presentat per Jordi Basté que investiga el món nou que arriba a tota velocitat impulsat per la innovació, les noves tecnologies, la globalització i la necessitat de construir-nos una civilització més sostenible.

En la pell de guia inquiet i explorador, Jordi Basté acompanya l’audiència a descobrir com canviarà la nostra forma de treballar, de viatjar, de menjar, de moure’ns o de relacionar-nos, identificant dilemes i conflictes que posen de relleu que el més important de la tecnologia és quin ús se li dona.

En aquesta segona temporada, abordem temes com l’addicció al mòbil, l’edició genètica com a punta de llança de la nova revolució mèdica, el món dels esports i dels nous creadors de continguts, el poder dramàtic de les tecnològiques sobre la nostra democràcia, la crisi climàtica o la transformació educativa, entre altres.

En el seu afany per entendre i explicar què s’està coent, Basté conversa amb especialistes mundials, descobreix projectes punters a casa nostra i arreu del món i experimenta en primera persona moltes de les innovacions que donen forma al nostre present i futur.

“No pot ser!” és una producció de TV3 en col·laboració amb Lavinia Audiovisual.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge