Nissaga de poder

Català   |  Crims, Drama  |  40 min. | 843177600

“Nissaga de Poder” és la història d’una dona marcada pel passat, que farà l’impossible per protegir el seu fill, a qui ha hagut d’estimar en silenci i amagada, fins i tot, d’ell mateix. Després de la suposada mort d’en Mateu (a qui l’Eulàlia ha convertit en culpable de tots els crims, part dels quals ella ha comès), l’Amadeu, que ha aconseguit un increïble poder en el negoci dels Montsolís, aprofitant les circumstàncies i les coses que ha anat descobrint (amb les quals fa xantatge a l’Eulàlia) i comptant amb la col·laboració de l’àvia Mercè, a la qual ha tingut totalment enganyada, és a punt de fer-se amb el control absolut del negoci familiar. Però quan tot sembla perdut per la gran capacitat de l’Amadeu de desfer-se de tots els entrebancs (arriba a assassinar l’àvia Mercè quan aquesta es converteix en un perill per al seu poder), la seva dona, la Laia, hi juga un paper decisiu, s’estimba amb el cotxe amb el seu marit i ocasiona la mort de tots dos. Les coses tornen al seu lloc amb l’Eduard, casat amb la seva cosina Abril, al front de les caves. El segrest i l’assassinat de l’Abril tornen la tragèdia al Penedès, que s’agreuja amb l’arribada de nous malvats, com la Montserrat Capdevila, una dona que, a més de complicar la vida als seus, inicia una guerra amb els Montsolís, començant per l’Eulàlia.

La reaparició de l’assassina de l’Abril torna a posar en perill la vida de l’Eduard, que no ha aconseguit aixecar el cap des de la mort de la seva dona. I quan sembla que les coses van arreglant-se, fins i tot per a l’Eulàlia, que sembla haver trobat l’amor amb el doctor Vidal-Garriga, reapareix en Mateu Montsolís disposat a venjar-se de la seva germana…

És també una història quotidiana de gent que viu i treballa a la comarca i que es veu reflectida en els altres personatges de la telesèrie: en Raimon i la Pilar, la família Castro, els Vilalta, en Tomàs i l’Assumpció (els masovers i pares adoptius de l’Eduard), en Pep i la Lluïsa, el mossèn David, l’Agustina, la penya del bar del Xato, la colla de nens… Els personatges entren i surten d’escena, però la terra sempre hi queda.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge