Mouse: la pel·lícula

VOSC   |  Drama, Suspens, Thriller  |  121 min. | 2021

El policia novençà Jung Ba Reum (Lee Seung Gi) és tan honest i ferm com el que més. Treballant juntament amb l’agent Goo Moo Chi (Lee Hee Joon) en una subestació local, tots dos companys sempre estan disposats a fer tot el necessari per a fer el seu treball. Perfectament satisfet amb la seva vida, el món de Be Reum s’estremeix fins a la medul·la quan una successió d’assassinats brutals l’enfronta amb un assassí en sèrie.

Presa de la por, la nació s’enfonsa lentament en el caos mentre l’assassí psicòpata segueix amb la seva onada sanguinària. Sempre un pas endavant dels agents que el persegueixen, l’única pista que deixa l’assassí és l’horrible rastre de caos que deixa al seu pas. Decidits a trobar-ho i lliurar-ho a la justícia, Ba Reum i Moo Chi es proposen fer just això, però fins i tot els seus millors plans fracassen.

En un intent per comprendre què porta a una persona a extrems tan violents, Be Reum i Moo Chi s’endinsen en el món dels comportaments psicopàtics. En la seva cerca de la veritat, es plantegen algunes preguntes molt inquietants. Preguntes que els arriben a pensar: on es marca el límit entre lluny i massa lluny?

Combinant el més destacat de la reeixida seriï “Ratolí”, “Ratolí: la pel·lícula” és un film de 2021 dirigit per Choi Joon Bae i Kang Cheol Woo.

1
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

1
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge