Mossèn Capellà

Català, VC-Balear   |  Comèdia  |  59 min. | 2009

La nova temporada arranca amb un divertit conflicte entre ajuntament i església. Mentre que Colau, el batle, farà tot quan podrà per aconseguir que es realitzi el tradicional “bot del porc”, posant en marxa  els preparatius amb la col·laboració d’una  bona part dels veïnats, don LLuc arribarà fins i tot a tapiar l’accés al campanar per evitar que es faci.

En aquesta temporada ens sorprendrà alguna crisi entre Bàrbara i Colau i situacions molt divertides entre Victòria i Puput. Antònia torna a Sant Jeroni de la Roca però sense en Tianet …. malentesos entre ells en els que hi té molt a veure Colau i que provocaran fins i tot que perilli el casament.

Xim, nebot de Don Cristòfol, apareix en escena després de ser expulsat del seminari per mal comportament. Descobrirem també a una Coloma enamorada, i no precisament de les seves ovelles ….

L’aparició d’una ‘morta’ a la platja desbarata el poble, sobre tot quan es descobreix que la morta és ben viva i que té costums molt liberals, com ara, llevar-se la roba davant tothom i nedar en pèl. En Ramon, el policia municipal del poble, desenvoluparà una relació especial amb aquesta jove.

En aquesta temporada hi haurà canvis importants a San Jeroni de la Roca. Es celebraran eleccions;  dues candidatures: Tianet i Colau.  Qui guanyarà?. A l’església, el Bisbe ofereix una altra destinació a Don Lluc.  Ho acceptarà? Hi haurà un nou rector?

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge