Moebius

Català   |  Misteri, Thriller  |  38 min. | 2021

“Moebius” és un thriller d’investigació que no inclou policies al voltant d’un cas que afecta un alumne de l’institut de la Farga, un poblet aparentment tranquil de la Catalunya interior. La Mamen, la nova professora de matemàtiques, comença una investigació pel seu compte que farà que alguns secrets llargament enterrats al poble surtin a la llum.

Veranda TV i Eduard Cortés, la productora i el director de l’èxit mundial de TV3 “Merlí” -ara França i Itàlia s’han sumat a fer-ne la seva pròpia adaptació- es posen al capdavant d’aquest thriller de 10 capítols de 45 minuts. Un rodatge en què es treballa comptant amb totes les prevencions per la Covid que s’han de prendre per fer-lo segur i per enllestir-lo de la millor manera possible, malgrat les dificultats.

El repartiment l’encapçala, com a protagonista, Aida Oset, juntament amb Andrew Tarbet, Bea Segura, Roger Casamajor, Lluís Villanueva i Victòria Pagès, entre molts d’altres. Al costat d’aquests rostres coneguts per l’espectador, amb “Moebius” TV3 torna a apostar, com ja ha fet amb altres sèries com “Merlí” o “Les de l’hoquei”, per un càsting de joves i ple de talents emergents.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge