Migjorn

Català, VC-Balear   |  Comèdia  |  25 min. | 2013

T1: En Miquel i la seva filla Joana viatgen a Menorca amb la intenció de cobrar una herència i tornar cap a Mallorca, tan prest com sigui possible. Una situació inesperada, però, els obliga a instal·lar-se temporalment en es Migjorn Petit, el poble més petit de l’illa i seu del caràcter menorquí més autèntic. Aquí han de conviure amb els veïnats nous, na Pilar i en Pere, amb qui han de compartir carrer i qualque cosa més.

Ràpidament descobrim que en Miquel i na Pilar tenen personalitats oposades: ell és urbà, ella rural; ell malhumorat, ella vitalista; ell negatiu, ella optimista; ell mallorquí, ella menorquina. Aquesta és la diferència que els marca de bon de veres i el motiu de moltes baralles. Cada un està enamorat de la seva illa i la defensa, amb totes les conseqüències. Els seus fills procuren ignorar el conflicte, però també tenen les seves curolles. Na Joana, enamoradissa per naturalesa, coneix en Pere, l’amor de la seva vida, però ell té més ulls pels animals que per les persones i viu entregat a la seva feina de veterinari.

 

T2: Després d’un temps de convivència forçada, els vesins ja es comencen a conèixer de veres. En Miquel i na Pilar saben com són cadascun i això no garanteix, en absolut, una convivència pacífica. En Pere, que ha descobert els seus sentiments cap a na Joana, no ho tendrà tan fàcil. L’aparició d’en Toni, fill d’una de les famílies més riques de Menorca, és una gran competència. L’arribada de personatges nous trastocarà la relació entre joves i grans. Tots quatre es immersos en noves situacions que aniran més enllà de les cases des Migjorn Petit i la consulta d’en Pere. Coneixerem, de més a prop, en Ricard i veurem una Pilar més enèrgica que mai, mentre en Miquel seguirà odiant Menorca encara que, a poc a poc s’anirà adaptant a la vida amb els talaiòtics. Romanticisme, misteri i fins i tot ciència ficció en una nova temporada plena de sorpreses, personatges nous i molt humor.

T3: Després de l’embolic de la boda de na Pilar, les coses en es Migjorn petit entre els vesins es complica. Més tensions, més enfrontaments i més rialles.

Na Joana i en Pere intenten arreglar les seves relacions. Al final de la segona temporada es varen donar una besada que, segons ells, no va significar res, però sí que va voler dir qualque cosa, i no es pot desfer el que han fet. En Pere i na Joana hauran de decidir què fer amb les seves respectives parelles, mentre en Toni no acaba d’entendre res i na Marta es posa cada vegada més gelosa i histèrica.

I per acabar, na Milo, un moment, ¿encara no sabeu qui és na Milo? Haureu de demanar-ho a en Miquel, però aquesta i moltes sorpreses com embulls amb la màfia russa, alternança a la batlia, visites inesperades, ocupes, seductors, problemes de lloc on viure i altres desbarats més, ens esperen a la tercera temporada de Migjorn.

T4: La quarta temporada de Migjorn comença amb la notícia de la tornada a Mallorca d’en Miquel. En haver passat la sorpresa inicial, na Pilar es torna a instal·lar a ca seva. Na Milo li demanarà per viure amb ella, per deixar intimitat a na Joana i en Pere, feliços amb la seva nova vida com a parella. Aquesta felicitat durarà fins que es presenti na Marta, que espera un fill d’en Pere, produint un conflicte entre la parella. Na Pilar tendrà dificultats per pagar el lloguer i la casualitat farà que acabi tenint un inquilí, en Sebastià, un arqueòleg famós, educat i seductor, que farà engronsar de valent la vida de na Pilar. Na Milo seguirà fent feina al bar però es trobarà enmig d’un triangle amorós amb l’arribada de la seva nova cap, na Mònica, i en Bernat, un jove estudiant de veterinària en pràctiques.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge