Manual de supervivència

Català   |  Documental  |  43 min. | 2018

Com ens veuen els nostres veïns nascuts a l’estranger? Els fem gràcia? Els provoquem tendresa? O més aviat… llàstima? Com explicarien com som als seus països d’origen? Riurien molt amb nosaltres? A “Manual de supervivència” ens fan riure -i reflexionar- mostrant-nos des del seu còmic punt de vista.

“Manual de supervivència” és un manual de tretze capítols pensat per ajudar a sobreviure a Catalunya qualsevol persona vinguda de fora, però, sobretot, és un manual perquè els catalans ens entenguem millor a nosaltres mateixos.

Vuit nous catalans procedents de diferents llocs del món (el Brasil, l’Índia, el Quebec, el Regne Unit, el Marroc, el Benín, Mèxic i Alemanya) intentaran entendre aquest lloc curiós anomenat Catalunya on la gent seuen cara a cara per parlar del mòbil, donen bastonades a un pobre tronc per Nadal i reben bastonades quan van a votar.

Un manual pràctic sobre com cal comportar-se a la nostra societat, que ens posarà davant la mirada nova d’un grup d’homes i dones, però, sobretot, davant dels nostres prejudicis.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge