Love cost

Català   |  Entreteniment, Romàntica  |  60 min. | 2024

Una persona soltera, la nostra protagonista, va a buscar l’amor en una de les quatre persones interessades. Però no serà tan fàcil: n’hi ha dues que no volen l’amor, volen els diners.

Aquesta carrera per l’amor comença amb una roda de reconeixement, on la primera impressió i la intuïció són bàsiques. Continua amb unes cites ràpides i acaba amb unes seduccions on s’haurà de posar tota la carn a la graella. Com que la cerca de l’amor és una carrera d’obstacles, a cada programa la persona protagonista rebrà l’ajuda d’un comitè familiar, just abans de prendre la decisió final.

Les persones interessades hauran de treure les seves millors armes de seducció i també picar molta pedra per demostrar a la protagonista que són la parella dels seus somnis… o almenys fingir-ho per endur-se els diners.

Si la persona protagonista fa cas de la seva intuïció i tria l’interessat que ve per l’amor, tots dos guanyaran un viatge romàntic de luxe junts. En canvi, si tria un interessat que ve pels diners, només serà l’interessat qui guanyi 3000 euros.

Núria Marín, la nostra gran amfitriona de l’amor, acompanyarà el protagonista durant tota la seva aventura i serà testimoni de la sinceritat o de la mentida, del triomf de l’amor o dels diners, de si tots dos tenen un final feliç o, simplement, un final.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge