Lo Cartanyà

Lo Cartanyà

Català   |  Comèdia  |  35 min. | 2005

“Lo Cartanyà” és una sitcom centrada en un poble de l’interior de Catalunya d’on és originari Vicenç Cartanyà, tot un fenomen televisiu i un home del temps pioner en el seu estil indescriptible. A més de Xavier Bertran, director i autor de la idea original, també hi podrem veure l’incombustible Carles CanutMireia AixalàCarles Martínez, Jordi FiguerasMarisa JosaFrancesc CasanovasEva Barceló i Miquel Àngel Ripeu. “Lo Cartanyà” també compta amb la presència de cares conegudes com les de Santi MillánJosé CorbachoCarles FlaviàSergi Mateu o Marina Gatell.

Després d’una llarga temporada treballant a la televisió com a home del temps, en Cartanyà ha obtingut certa fama a Catalunya. Però el seu caràcter irascible fa que hagi de tornar al seu poble després d’haver cremat tots els seus vincles a Barcelona. Al seu Far West particular es retrobarà amb els seus pares, la seva exnòvia, la colla, els antics companys de l’institut… amb qui conformarà un univers amb certes reminiscències dels westerns cinematogràfics.

El personatge del meteoròleg de la Catalunya interior Vicenç Cartanyà, creat per Xavier Bertran, es va fer famós gràcies a la seva aparició a la telecomèdia de TV3 “Set de notícies”, que protagonitzaven Toni Soler, Queco Novell i Rosa Boladeras.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge