Les Teresines, pim, pam, pum

Català   |  Comèdia, Podcàsting  |  40 min. | 2023

A La Cubana hem fet moltes coses: teatre al carrer, teatre dins dels teatres, saraus publicitaris, convencions empresarials, festes, inauguracions, pregons… i fins i tot hem fet televisió. Hem fet espectacles grans i petits de tot tipus tocant diferents temes, però mai havíem fet ràdio, cosa que ara farem per primer cop. El projecte va sorgir per iniciativa de Catalunya Ràdio, que ens va venir a buscar amb la idea de fer un podcast de ficció en clau de comèdia i nosaltres vam dir que sí, quasi sense pensar-ho, i de seguida ens vam posar a treballar.

El plantejament de “Les Teresines, pim, pam, pum” és molt senzill. La direcció de Catalunya Ràdio encarrega un podcast a Les Teresines, uns personatges de La Cubana molt populars gràcies a la televisió i que tothom coneix. Unes senyores molt carismàtiques i emprenedores, capaces de fer de tot i que “mai els cauen els anells” per res.

Aquest podcast és una aposta valenta de la direcció de la ràdio, que confia un programa a uns personatges que “són com són” i que “saben el que saben i no més”, perquè parlin cada setmana a la ràdio d’un tema seriós, però explicat a la seva manera i amb el seu vocabulari.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge