Laura

Català   |  Drama  |  40 min. | 905472000

Lloll Bertan és Laura, en una producció de 39 capítols, on la polifacètica actriu canvia de registre per interpretar el personatge d’una advocada, una dona actual amb inquietuds, casada i amb dos fills que vol replantejar-se la seva vida.

“Laura” és una comèdia de sentiments més a prop del gènere cinematogràfic que de les sèries de situació. Combina l’humor amb la tendresa i també amb les emocions, perquè, com en la vida, els personatges de “Laura” també viuen moments dramàtics.

Inspirada en la filosofia del “downshifting”, que proclama que es pot viure més i millor amb menys diners, la protagonista de la sèrie donarà una nova direcció a la seva vida laboral i personal per dedicar més temps a la seva família. Aquesta decisió generarà històries bàsicament de sentiments, de relacions personals i familiars, però també històries íntimes i personals.

A cada capítol de la sèrie s’obriran i es tancaran unes històries, però hi haurà unes trames amb continuïtat que afectaran les relacions i situacions dels personatges, que aniran evolucionant.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge