L’Acadèmia

Català, VOSC   |  Comèdia, Drama, Esports  |  45 min. | 2024

L’Acadèmia és el centre de formació de l’Apolo FC, un dels millors clubs del futbol del món, on nois i noies lluiten per un somni compartit: triomfar al primer equip.

Per una banda, l’Adrián, capità del juvenil masculí i fill d’una antiga llegenda del club, veu amenaçada la seva posició a l’equip quan l’entrenador, el Willy, descobreix un nou talent, el Jairo, que acaba d’arribar de Colòmbia. Els dos joves són rivals a l’equip i companys d’habitació, el que fa que la convivència entre tots dos es torni un infern. A més l’Adrián sent cap al Jairo tanta gelosia esportiva com atracció física, però sap que al món del futbol l’homosexualitat és un tabú que posa en risc la carrera.

Per l’altra banda, al juvenil femení, la Lara i la Meriem, estan en una contínua lluita pel lideratge de l’equip entrenat pel Patterson, un tècnic de la vella escola que porta el grup al límit. A més de la seva autoexigència desmesurada, la Lara ha de gestionar la manca de suport que rep per part dels seus pares i la preocupació pel seu germà bessó, el David, porter del juvenil masculí amb problemes d’ansietat.

“L’Acadèmia” narra històries de somnis i pors, de companyonia i gelosia, de desig i repressió, de convivència i solitud, de formació i competitivitat.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge