Laberint d’ombres

Català   |  Drama  |  25 min. | 906854400

Dos mons oposats, dues famílies de classes socials diferents que han coincidit al llarg del segle en diferents circumstàncies. Algunes d’aquestes circumstàncies són conegudes, d’altres resten amagades en un calaix que tard o d’hora caldrà que s’obri.

La trama de “Laberint d’ombres” transcorre, doncs, en dues direccions paralel·les que tindran importants punts de contacte. Coneixerem l’esdevenidor de la rica família Aymerich, la vida de la qual gira al voltant de la seva empresa, ALA Transports, i també la de la família Pedrós, de classe social mitjana baixa.

Els Aymerich viuen marcats pel trist record d’un fet succeït ara fa 16 anys: la Raquel, la dona del Benjamí Aymerich va desaparèixer. Oficialment va fugir amb un amant italià, però la Concepció, la minyona de la família, en té una altra versió que, de moment, es guarda en secret. L’empresa tampoc no està en el seu millor moment, s’acosten temps de canvis. Hi ha molta competència i les darreres inversions no han estat del tot encertades. La Gemma, la filla del Benjamí, estudia el darrer curs d’Econòmiques però la seva vida regalada està a punt de fer un tomb important.

Els Pedrós viuen angoixats per una precària situació econòmica que no sembla que tingui solució. L’Esteve, el patriarca dels Pedrós, ha treballat fins avui per l’empresa dels Aymerich. Però les coses estan a punt de canviar. ALA Transports ha de reduïr despeses i ells seran els primers afectats. I just en el moment que han de pagar un deute important els darrers estalvis els han dedicat a costejar una delicada intervenció quirúrgica de la Mercè, la seva dona.

La mala situació econòmica els afecta a tots. Els tres fills de l’Esteve i la Mercè (l’Aurora, en Guillem i l’Alfred) sobreviuen com poden amb feines ben precàries que no donen prou de si per permetre solucionar els problemes familiars. Tots tres estan prou capacitats per fer coses més importants que les que ara els ocupen però les circumstàncies no els han estat gaire favorables. Així i tot, les seves vides també estan a punt de canviar. I no necessàriament bé per a tots.

Ara, una desgràcia farà que es trobin les noves generacions de les dues famílies. Una tobada casual que canviarà uns destins que semblaven ja fixats.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge