La víctima

VOSC   |  Cinema clàssic, Drama  |  100 min. | 1961

Melville Farr (Dirk Bogarde), un advocat londinenc reputat i pare de família, porta una vida de parella aparentment feliç i sense història: obté una promoció i podria aspirar a una carrera de jutge.

Tot canvia quan Jack “Boy” Barrett (Peter McEnery) el crida pel seu nom en ple treball. El passat l’atrapa llavors. És un dels seus antics amants, que havia robat dues mil tres-centes lliures esterlines a l’empresa on treballava i que és des d’aleshores buscat per la policia. De por que no sigui descobert i no sigui privat de la seva carrera promesa, Melville Farr es nega a ajudar-lo. No trobant cap suport, Jack és detingut i es nega a revelar el que ha fet dels diners, abans de sucïdar-se penjant-se en una cel·la a la comissaria.

Havent-se assabentat d’aquesta notícia, Melville es trastorna i decideix continuar el rastre dels xantatgistes, i n’acaba sent víctima. Malgrat els articles que no deixaran d’aparèixer a la premsa com un escàndol i que destruiran la seva carrera, accepta ajudar la policia.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge