La lletra petita

Català   |  Cultura, Podcàsting  |  28 min. | 2024

“La lletra petita” és un pòdcast dedicat a la literatura infantil i juvenil i la mediació literària. A través d’episodis breus i desenfadats, es reflexiona sobre els temes que més preocupen al voltant de la lectura i, sobretot, s’ofereixen eines pràctiques i concretes per millorar l’hàbit i la comprensió lectora de la mà de persones expertes en la matèria que fan de guies i donen recomanacions literàries de llibreries d’arreu del territori.

L’objectiu del pòdcast és ser una ajuda per a famílies i persones interessades en el tema, perquè puguin encarar amb més seguretat i més recursos la tasca lectora. Tots volem que els nostres infants i joves llegeixin, però sovint ens costa saber com aconseguir-ho.

“La lletra petita” és, de fet, una extensió del pòdcast “Tàndem”, però amb la particularitat que s’adreça a un públic més ampli i menys expert, amb uns continguts més breus i més directes. “Tàndem” és un pòdcast que ofereix recursos, idees, inspiració i coneixement sobre el món de la literatura infantil i juvenil i la seva dinamització amb la intenció de visibilitzar aquest gènere, a través d’una part teòrica, una dimensió pràctica i entrevistes a experts. “La lletra petita” i “Tàndem” són una creació de Guillem Fargas –mediador, mestre i bibliotecari escolar– i Marina Llompart –editora de la col·lecció de literatura per a joves de L’Alta Editorial, L’Altra Tribu.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge