La Gran Ruta

Català, VC-Balear   |  Aventures, Entreteniment  |  35 min. | 2014

La Gran Ruta és l’aventura que ocorr a dos germans, Nacho i Javi Summers, amb Dani Cuesta i Raúl Martínez, membres de l’equip d’Ib3 Televisió. La història comença a Mallorca, quan decideixen organitzar una carrera solidària des de Palma fins aUlan Bator, Mongòlia.

L’objectiu: recórrer 17 mil quilometres en 70 dies i donar el cotxe a una organització del país asiàtic perquè sigui subhastat i per poder ajudar els nins que viuen als orfenats. Aquí, el més important no és arribar primer, sinó arribar. Pel camí trobaran països espectaculars, fronteres perilloses en què la corrupció forma part l’orde del dia, deserts amb camins pràcticament intransitables, naus fantasma i infinitat de problemes de tota casta.

Disposen de 25 € per persona i per dia, és a dir, 100 € en total per dinar, sopar, posar benzina i pagar l’allotjament, encara que, a molts de llocs, no tendran més remei que dormir als carrers o a la muntanya.

Els quatre participants de La Gran Ruta travessaran 17 països, en què trobaran gent de tota casta i cultura. Passaran un guster amb la bellesa de ciutats de l’antiga Europa com Bratislava o Budapest. Compartiran l’exotisme d’Istanbul, ciutat de contrasts de cultures i colors. Seguiran els camins de la Ruta de la Seda, per Geòrgia o Azerbaidjan.

S’integraran en les tradicions culturals i gastronòmiques de moltes de les regions per on passaran: Kazakhstan, Uzbekistan, Kirguizistan… o Rússia…Endrets que entren dins els plans de la ruta fins arribar a Ulan Bator.

Aconseguiran complir aquest repte?

 

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge