La cuina del rebuig

Català   |  Cuina, Divulgació  |  26 min. | 2015

Segons l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació, llencem un terç dels aliments produïts a tot el món. A Europa, això equival a 89 tones de queviures l’any. Com podem aturar aquest malbaratament? L’autor i cuiner David Gross emprèn un viatge per Àustria, Alemanya, els Països Baixos, Bèlgica i França, per cuinar exclusivament el que la gent llença a les escombraries. És fàcil de veure gràcies a la marca de la casa, una cuina mòbil reconstruïda a partir d’un contenidor i el seu «residumòbil», que funciona exclusivament amb oli de cuina usat. Al llarg del seu camí, en David Gross coneix grans xefs poc convencionals, activistes gastronòmics, científics i gurmets.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge