La casa dels somnis

Català   |  Drama  |  45 min. | 2022

La jove Vicky abandona el seu poble natal per llaurar-se un futur al Berlín de finals dels anys vint. Són temps en què la pobresa s’estén de dia en dia arreu de la ciutat. La Vicky mira de trobar feina als grans magatzems Jonass, que preveuen obrir les portes pròximament. El seu somni és treballar com a dependenta, per no haver de dependre de ningú. Entretant coneix l’Elsie, una ballarina de cabaret que l’ajuda a obrir-se pas a la ciutat de bon començament. I també en Harry, un jove pianista, aparentment sense recursos, que amaga la seva veritable condició. Amb ell inicia una complicada història d’amor. Les vides dels personatges s’entrellacen amb els esdeveniments polítics i socials d’aquells convulsos anys.

“La casa dels somnis” explica el dramàtic punt d’inflexió alemany en un temps precipitat entre nous inicis i les ganes de viure, però també plena d’esdeveniments polítics dramàtics i destins humans. El focus de la sèrie és Vicky Maler, que ve a Berlín des de les províncies i aconsegueix una feina com a venedora als grans magatzems Jonass de recent obertura. Fundats per una família jueva, aquests grans magatzems que, de fet, existien al lloc històric de Prenzlauer Berg, a Berlín, es van convertir una autèntica casa de somnis i en el centre on s’uneixen de manera dramàtica els personatges d’aquesta ficció i els esdeveniments polítics de l’època.

“La casa dels somnis” es basa en la novel·la guardonada de Sybil Volks “Torstraße1” que explica la història de dues famílies i un edifici històric al cor de Berlín.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge