KMM (Kubala, Moreno i Manchón)

Català, VOSC   |  Comèdia, Drama  |  55 min. | 2012

El Josep Solé (Kubala), el Carles Moreno (Charly) i l’Helena Manchón són detectius privats, els protagonistes de “KMM”, una sèrie on els casos a investigar – furts, assassinats, desaparicions, estafes –  s’entrellacen amb els problemes que envolten les vides íntimes dels nostres investigadors.

El vetarà de la nostra agència és en Kubala, un pare de família amb passat d’exfutbolista i un present amb més d’un maldecap:  una filla que juga a ser la “hacker” Lisbeth Salander de “Millennium”, un fill que també vol triomfar a la gespa d’una estadi  i una dona que es queixa de les seves llargues jornades al despatx.

El Carles Moreno també viu força entretingut amb la família que va “perdre” després del divorci, dona i filla, i que mai no ha aconseguit recuperar, com l’honor de quan era mosso i va haver d’abandonar el cos per un cas tèrbol en què totes les culpes van recaure injustament en ell.

I l’Helena Manchón, l’última a arribar,  és una jove de família adinerada que va penjar la carrera de Medicina al MIR i tot just ha acabat Criminologia. Comença les seves pràctiques al despatx del Solé i el Moreno. I espera afegir el cognom Manchón al nom de l’agència…

Ells són els protagonistes d’aquesta sèrie, una ficció que vol explicar la vida amb la mirada de tres persones que proven d’alçar-se després de cada problema, que intenten ser justos amb els seus clients, resoldre misteris amb la veritat  i no ferir massa els que els envolten.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge