Joc de cartes

Joc de cartes

Català   |  Cuina  |  65 min. | 2018

“Joc de cartes” és un programa de TV3 produït per Magnolia TV (Banijay Iberia) i presentat per Marc Ribas en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Cada setmana s’enfronten restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, i Marc Ribas té el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre.

En Marc també és presentador del programa “Cuines” de TV3. Abans d’arribar a la televisió, va treballar als fogons de restaurants com Vitrium, Can Ferran, Capritx o Matís. Els dos últims amb estrella Michelin. També treballa al seu restaurant, La Taverna del Ciri, ubicat a Terrassa. Marc Ribas, aprofitant els seus coneixements i l’experiència a les cuines de grans restaurants, tindrà un paper destacat al llarg de cada entrega: serà el jutge que determinarà la classificació final i el guanyador.

Aquest concurs és l’adaptació del format “My restaurant rocks”, un programa impulsat per Red Arrow International que ja s’ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge