Inclassificables

Català   |  Entreteniment  |  35 min. | 2023

“Inclassificables” viatja arreu de Catalunya cercant espais d’art, estudis creatius, museus i fundacions per establir una conversa i un diàleg divulgatiu i distès sobre diferents disciplines artístiques, amb un convidat de rellevància mediàtica en el seu camp i de molta popularitat entre el gran públic, com Albert Serra, Marcel·lí Antúnez Roca, RCR Arquitectes, Cabosanroque o Franc Aleu. “Inclassificables” comparteix els èxits i els reptes dels creadors més heterodoxos i d’esperit més lliure del nostre país.

Cada capítol del podcast, de 30 minuts, és una conversa entre aquest convidat i David Escamilla, que fa de conductor, i Ricard Planas, que aporta pinzellades de coneixement del món de l’art. Els temes de debat són la pintura, l’escultura, la moda, l’arquitectura, la fotografia o el cinema, entre altres disciplines artístiques, que es posen sobre la taula en un espai d’art de Catalunya, com la Fundació Antoni Tàpies, l’estudi d’Arquitectura RCR, la KBr Fundació Mapfre, la Fundació Lluís Coromina, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)…

“Inclassificables” s’adreça a tots els públics, amb la ferma voluntat d’apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic. Amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Fundació Lluís Coromina. “Inclassificables” és una creació de Bonart Cultural.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge