Hotel Palestina

Català   |  Divulgació, Història, Podcàsting  |  46 min. | 2023

A Catalunya tenim tres generacions de reporteres i reporters que a través de les seves càmeres, els seus micròfons o les paraules dels seus articles han narrat la geopolítica mundial de les últimes quatre dècades.

Cada guerra i cada conflicte té el seu hotel: camp base, refugi, lloc de trobada i retrobada de reporters i reporteres. El nostre és un hotel nòmada que es desplaça a espais rellevants per als protagonistes, i a través d’una conversa intimista, ens aproximem a les experiències que han viscut durant la seva carrera deu reporters catalans: Raül Gallego, Mònica Bernabé, Manel Alías, Cristina Solías, Marc Marginedas, Rosa Maria Calaf, Santi Palacios, Cristina Mas, Plàcid Garcia-Planas i Alba Sotorra. Com es prepara una cobertura? Com s’avaluen els riscos? Com es gestionen les pors i els traumes en un ofici tan perillós com aquest? Com es compagina amb la vida familiar?

Aquests relats de valor incalculable són les històries que expliquem en aquest primer podcast català sobre corresponsals i reporterisme.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge