Gent de món

Català   |  Documental  |  50 min. | 2016

“Gent de món” és un programa sobre persones, perquè vist de prop tothom és interessant. També és un programa sobre viatges, perquè un viatge és sempre una experiència única i irrepetible.

“Gent de món” són persones que viatgen per països, visiten els monuments, coneixen els costums locals, el paisatge, la gastronomia, la gent que hi viu. Però “Gent de món” és més que això. És un “docushow” que, amb molt de sentit de l’humor, segueix aquest grup real de viatgers i, a mesura que avancen, en descobreix les personalitats, les opinions i les sensacions i fa que ens hi reconeixem.

Aquest grup té un narrador molt especial, la veu de Joan Lluís Bozzo. Recordant la sèrie de ficció “Oh Europa”, la veu parla amb els viatgers, els fa preguntes i bromes i esdevé un personatge que, a més d’observar, fa apunts i, sobretot, opina.

“Gent de món” és un programa optimista, positiu i ple de bon humor que tracta sobre els anhels, esperances, aventures, relacions, aprenentatges, decepcions i alegries d’un grup humà divers i heterogeni mentre fa el viatge més important de la seva vida.

Una producció de Lironda Films & BCN Play per a Televisió de Catalunya.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge