Gent de mercats

Català   |  Cuina, Documental  |  45 min. | 2020

“Gent de mercats” és la nova docusèrie de TV3 d’aquesta tardor, amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s’endinsa en mercats municipals de Catalunya amb les persones que els poblen. Tana Collados és la directora d’aquesta producció, que donarà a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans que passen pels mercats municipals.

Nissagues de venedors, o d’altres que acaben d’arribar, que aposten per la venda amb una relació més humana. “Gent de mercats” posa el focus en el dia a dia d’aquests microcosmos que són peces fonamentals en el teixit dels barris i de les poblacions. La sèrie, ambientada en mercats estables de diferents localitats del país, arribarà a tots els racons, des del bar del mercat fins a les entranyes. I serà a través dels protagonistes que es
viuran els reptes amb què s’enfronten, les relacions que s’estableixen i els sentiments que els atrapen entre les parets dels mercats.

Tana Collados és l’especialista de gastronomia als informatius de TV3. La periodista ha treballat en altres formats relacionats amb l’alimentació i la cuina, des del camp fins a la taula, com en els “30 minuts” titulats “Mercats oberts”, “Boqueria, un mercat retratat”, “Ambaixadors de gust” i “Mediterrània, la mar de conflictes”. També ha dirigit el programa de TV3 “Cuines” i la revista d’enogastronomia “Al vostre gust”.

La sèrie, de sis capítols, té el suport de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Mercabarna, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Reus i Vilanova i la Geltrú.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge