Fòrum júnior

Català   |  Documental  |  25 min. | 2005

“Fòrum júnior” és un programa adreçat als adolescents perquè reflexionin sobre els temes amb què ensopeguen. I una oferta també útil per als adults, perquè coneguin els temes i l’abast de la reflexió.

Cada dimarts, a partir de les 20.55, “Fòrum júnior” mostrarà en diferents capítols les habilitats emocionals en l’adolescència, des de la visió dels joves dels 12 als 15 anys.

El programa, una producció original de TVC a partir de documentals de la televisió pública holandesa NCRV, permet saber les inquietuds dels adolescents catalans, després que hagin vist un documental en què se’ls exposa un cas, un problema real d’un noi o una noia, i com hi fan front.

“Fòrum junior” té en cada capítol una estructura dividida en dues parts. La primera part, un documental de la producció holandesa de 15 minuts de durada, que mostra com un noi o una noia resolen els seus problemes concrets. La segona part la protagonitzen 6 adolescents catalans, 3 nois i 3 noies, alumnes de centres d’ensenyament secundari que, durant 8 minuts, comenten i debaten sobre les imatges i les opinions que han sentit, i sobre què farien ells.

El programa s’ofereix com una eina de reflexió per als joves, però a través de l’entreteniment. Fet amb la col·laboració de professors especialitzats en habilitats emocionals i d’especialistes en pedagogia de les habilitats emocionals en l’adolescència, al final de cada capítol inclou un resum d’idees clau i consells pràctics sobre el tema tractat.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge