Eufòria Street Dance

Català   |  Entreteniment  |  48 min. | 2023

Això és “Eufòria Dance”: un programa centrat en el ball que beu de l’esperit i la filosofia d’”Eufòria”.

24 professionals de la dansa competeixen en grups, però són avaluats de forma personalitzada. Puja el voltatge i la tensió en una competició en què qualsevol pas en fals pot ser determinant. Després de la coreografia grupal i en cas de no complir les expectatives del jurat, els concursants només es poden assegurar la continuïtat amb el free-style final, una coreografia que han d’improvisar al moment i en què han de demostrar totes les seves capacitats.

Els aspirants realitzen les coreografies en imponents espais arquitectònics, seguint la tendència de les xarxes socials d’unir dansa i arquitectura, i donant un plus de dificultat i espectacularitat al concurs.

L’univers “Eufòria” continua creixent! S’incorpora al programa Natalia Palomares, encarregada de buscar el cos de ball final del programa i que compta amb l’ajuda d’Albert Sala, membre del jurat. Palomares ha coreografiat artistes com Rosalía, Shakira o Luis Fonsi i és considerada com una de les grans estrelles mundial dels “heels”, una disciplina urbana, que tindrà una notable presència en el format.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge