Èpic nails

Català   |  Entreteniment  |  36 min. | 2024

Un talent show pensat com a manifest generacional on vuit manicuristes amb veu pròpia i molt a dir, lluiten per convertir-se en el millor “nail artist”, el millor artista de les ungles. Cada capítol consta d’una “batalla” temàtica que posa a prova la tècnica i la creativitat dels concursants, però també la seva capacitat d’abordar temes com el feminisme, la qüestió de gènere, el concepte de bellesa, i les seves pors, inseguretats i ansietat.

Al final de cada batalla hi ha un guanyador, l’Èpic Nail, i un perdedor, l’Èpic Fail, que abandona el Saló d’urpes, un espai dissenyat com un saló de manicura autèntic on acudeixen clients reals.

La Sofia Coll és la presentadora, amiga dels concursants que es converteix en una espectadora més. La Debora Figueras i en Joan Liaño són els membres del jurat, molt fashion victims i exigents, però gens dramàtics.

La final és una última batalla amb un nivell de dificultat tècnica de competició de “nail extreme” on els concursants competeixen amb si mateixos i treuen aquells “superpoders” ocults que els poden convertir en guanyadors dels 15.000 euros que estan en joc.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge