En sèrie

Català   |  Divulgació  |  30 min. | 2016

“En sèrie” és un viatge per tot el que hi ha darrere les càmeres de l’equip de “Nit i dia”. Una sèrie sobre com es fan les sèries. Un exercici de descobriment de com funciona la ficció televisiva, des de dins. I l’espectador ho podrà descobrir, privilegiadament, veient-ho en primera persona, seguint tots els departaments i persones que hi participen, veient-les en l’intens dia a dia de la producció. Es descobrirà com assagen Clara SeguraJosep Maria Pou i companyia, com dirigeixen Manuel Huerga i Oriol Paulo, com s’il·luminen els crims més foscos i com es munten les seqüències més inquietants.

De bracet de Miranda Gas, la presentadora del programa, s’anirà desgranant la feina de l’extraordinari equip que fa realitat una sèrie de televisió de primer nivell com “Nit i dia”, que ha revolucionat el llenguatge de la ficció al nostre país. “En sèrie” no en vol quedar enrere i planteja un acostament molt cinematogràfic del registre documental.

Amb el director de ficció Román Parrado al capdavant, l’equip de la docusèrie ha buscat certa continuïtat estilística i formal amb la ficció que la precedeix. Parrado, guanyador d’un premi Gaudí per la TV movie “Ebre, del bressol a la batalla”, ha dotat “En sèrie” d’un ritme i una estètica properes al cinema de gènere. Ho ha fet sense difuminar en cap moment l’essència documental del format: mostrar la vida diària de l’equip de “Nit i dia”, els seus problemes i les solucions, els seus debats i les conclusions, els patiments i els moments de màgia.

Es podria dir que “En sèrie” és un “making of” extens (de gairebé 7 hores, repartides en 13 capítols) que pren “Nit i dia” com a exemple i model per mostrar als espectadors com s’aconsegueix la colossal tasca de fer una ficció, des que els guionistes l’escriuen fins que arriba a la pantalla.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge